سیب زرد
ترکیبی متعادل از قند و اسیدیته
انجماد
نوشیدنی
پختن
میان وعده
سس
سالاد

1
مشخصات
2
طعم
طعمی ملایم و شیرین با ترشی ملایم و طعمی شبیه عسل
3
ارزش تغذیه
سیب های زرد منبع خوبی از پتاسیم هستند که برای فشار خون و سلامت قلب مفید است. همچنین مقادیر کمی کلسیم، آهن، منیزیم، مس، منگنز، اسید فولیک و ویتامین K دارند.
کاربرد
این سیب همه کاره در مقابل قهوه ای شدن مقاوم است و برای مصرف تازه یا سالاد یک گزینه مناسب می باشد. پوست نازک و بافت نرم آن برای استفاده در پای، کرامبل و سایر محصولات پخته شده، بسیار مناسب است. میتوان آن را با حرارت ملایم جوشاند و به سس سیب نرم، کره سیب ترش یا مربا و ژله شیرین تبدیل کرد.
جغرافیا و تاریخچه
سیب زرد، یک سیب آمریکایی است که در سال ۱۸۹۰ به عنوان یک نهال تصادفی در مزرعه اندرسون اچ. مولینز در ویرجینیای غربی در شهرستان کلی رشد کرد و در ابتدا با نام نهال زرد مولینز شناخته میشد. بعداً در سال ۱۹۱۶، این سیب هنگامی که پاول استارک از نهالستان برادران استارک در سال ۱۹۱۴ آن را گاز زد، به سیب زرد تغییر نام داد. مولینز حقوق سیب زرد را به نهالستان برادران استارک فروخت.
ماندگاری
یک سیب زرد کامل، شسته نشده در کشو رطوبت(crisper drawer) یخچال بین ۴ تا ۶ هفته ماندگاری دارد.
اصل و نسب
ناشناخته، شاید بتوان رد پای این نهال را در سیب های گلدن رینت و گرایمز گلدن یافت